Din dag, precis så som du vill ha den

Ro Omsorg Assistans AB är erbjuder personlig assistans, avlösning i hemmet samt ledsagarservice.

Humana förvärvar Roomsorg Assistans

Humana förvärvar assistansföretaget RO Omsorg Assistans AB. Förvärvet stärker Humanas position i den viktiga Stockholmsregionen. RO Omsorg Assistans AB, med säte i Täby, bedriver personlig assistans och ledsagning.

"Vi på Humana har en stark tro på personlig assistans som insats och är mycket glada att välkomna RO Omsorg Assistans kunder och medarbetare till Humana. RO Omsorg Assistans är ett kvalitetsföretag som delar våra värderingar, och genom förvärvet stärker vi vår position i Stockholmsområdet, Jag ser nu fram emot att tillsammans med våra nya kunder och kollegor ta vara på de möjligheter som uppstår och utveckla verksamheten vidare", säger Andreas Westlund, chef för affärsområdet Personlig assistans på Humana.

" Att bli en del av Humana är en trygghet för såväl kunder som medarbetare. Humana är den ledande aktören inom personlig assistans och med det följer bättre förutsättningar att utveckla bolaget för framtiden" säger Susanna Daag, vd och delägare, RO Omsorg AB.

Humana har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i RO Omsorg Assistans AB. I och med överlåtelsen som sker med omedelbar verkan, ingår verksamheten i Humanas affärsområde Personlig assistans.

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med ledsagning eller avlösning i hemmet? Tveka inte att ta kontakt med oss.