Din dag

precis så som du vill ha den

Om RO

Våra verksamheter präglas av kunskap och kvalitet samt vår strävan att kunderna ska få sin dag precis som de vill ha den. RO Omsorg Assistans erbjuder olika omsorgstjänster i hela Sverige med huvudkontoret i Täby, norr om Stockholm.

Vår drivkraft är att se att våra uppdragsgivare och kunder är nöjda och trygga med valet av RO Omsorg Assistans verksamheter.

RO Omsorg Assistans startade sin verksamhet 2010 som ett initiativ från en grupp föräldrar som önskade något nytt, annorlunda och tryggt för sina vuxna barn. Idén utvecklades till våra kollektivboenden.

RO Omsorg Assistans värdegrund, kunskap och kvalitet, tillsammans med att vi är nära våra kunder har sedan dess genomsyrat all vår assistansverksamhet.

RO Omsorg Assistans har idag sitt huvudkontor i Täby. Hos oss arbetar vår COO, enhetschefer och samordnare nära våra kunder, deras arbetsledare och assistenter. Våra ca 500 medarbetare arbetar alla med målsättningen att skapa kundens dag precis som hen vill ha den.

Vår COO ansvarar för att förvalta och utveckla verksamheten tillsammans med alla medarbetare. Vår ambition är att ständigt bli bättre som assistansutförare och arbetsgivare.

Ni kan vända er till vår COO med frågor som rör vår verksamhet. Juridiska frågor som rör personlig assistans kan besvaras av våra sakkunniga inom LSS-lagstiftningen.

För att säkerställa en god kvalitet i verksamheten arbetar vi systematiskt med kvalitetsarbete, som bl.a. består av regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Vi har även utarbetat ett gediget utbildningsprogram för våra personliga assistenter. Hos RO Omsorg Assistans kan man läsa till diplomerad assistent och diplomerad arbetsledare. Läs mer om våra utbildningar här.

Idag bedriver RO Omsorg Assistans AB verksamheter inom personlig assistans, avlösning och ledsagning, hushållsnära tjänster och utbildning.

”Din dag precis som du vill ha den”

RO Omsorg Assistans startade 2010 av Carina Nordal och Susanna Daag. Idag består företaget av 5 bolag och vi är lika glada och förväntansfulla idag som då, för varje nytt uppdrag vi får förtroendet att driva. Vår drivkraft är att se att våra uppdragsgivare och kunder är nöjda och trygga med valet av RO Omsorg Assistans verksamheter.

Varför väljer så många att anlita RO Omsorg Assistans? Våra ledord är kunskap och kvalitet, med det menar vi att Vi lyssnar på våra kunder. Tillsammans med dig kommer vi överens om hur vi bäst kan tillgodose dina önskemål och behov. Det gör att vi på bästa sätt kan se till att du som brukare får det du behöver och har rätt till.

För att kunna leverera både kunskap och kvalitet på ett personligt sätt till dig måste vi vara tillräckligt stora och tillräckligt små på samma gång. Stora nog att ha bred kompetens och att kunna satsa på kontinuerlig kompetensutveckling och små nog för att du ska känna att både ledning och personal inom RO Omsorg Assistans finns nära dig.

Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till oss…

Kontakt

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Jag önskar

Kalender
Synpunkter/Klagomål